Psychiater Psychotrauma polikliniek Amersfoort | Arkin | Werkzoeken.nl (2024)

Vacature doormailen

Vacature met succes doorgemaild!

Sluit

Solliciteer nu

Solliciteer als één van de eersten

Opslaan

Solliciteer nu

  • Notitie toevoegen
  • Vacature verbergen
  • Vacature rapporteren

Solliciteer als één van de eersten

Arkin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 32 uur

  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Locatie

Amersfoort

Vacature in het kort

In deze rol werk je met cliënten die kampen met psychotrauma en andere problemen. Je helpt hen in een poliklinische setting. Dit werk vraagt om creativiteit en samenwerking. Je maakt deel uit van een team dat zich speciaal richt op veteranen en geüniformeerden. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen met een eigen opleidingsbudget en leiderschapskansen. Ook zijn er aantrekkelijke extra s zoals een mobiliteitskaart en toegang tot sportactiviteiten. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.

Volledige vacaturetekst

Je bewaakt en verbetert de zorg voor cliënten met PTSS en comorbide problematiek in een poliklinische setting. Dat vereist creativiteit, flexibiliteit en een goede samenwerking met collega’s. Is deze mooie uitdaging jou op het lijf geschreven? Of lijkt het je interessant om meer te weten? Wij gaan graag met je in gesprek! Een dag meelopen is ook mogelijk!

What will you do?

Je gaat deel uitmaken van het team op de polikliniek in Amersfoort.Je hebt een actieve rol in het bewaken en verbeteren van de zorg voor cliënten met PTSS met comorbiditeit. Alle psychiatertaken horen tot jouw werkterrein: diagnostiek, farmacotherapie, crisisinterventie, consultatie en het uitvoeren van (trauma)behandelingen. Op deze locatieis erspecifieke aandacht voor veteranen/geüniformeerden en de naoorlogse generatie.Je participeert daarnaast ook in het psychiateroverleg van het Sinai Centrum en Arkin.

Wij bieden jou

  • Wij bieden een arbeidsovereenkomst van 16 tot 32uur per week als regiebehandelaar; De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO GGZ;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en je bouwt een pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Arkin zal investeren in jouw ontwikkeling en loopbaan, immers: 11 specialismen, 1 loopbaan. Als behandelend professional heb je jaarlijks een eigen opleidingsbudget. Daarnaast is er ruimte voor het verder ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden, bijvoorbeeld door het volgen van een (management)opleiding en/of coaching;
  • Arkin kent aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een uitstekende OV-regeling (mobiliteitskaart) en collectieve regelingen zoals korting op verzekeringen en een fietsplan. Maar ook toegang tot een vitaliteitsplatform;
  • Een meerkeuzesysteem waarbij je brutoloon bijvoorbeeld kunt gebruiken voor extra vakantie-uren, fietsaanschaf en aanvullende reiskostenvergoeding;
  • Een thuiswerkregeling met vergoeding voor werkplekinrichting en vergoeding voor thuiswerkdagen;
  • Je krijgt een telefoon en laptop in bruikleen.
  • Er is ruimte om binnen jouw vakgebied professionals in opleiding te begeleiden, het zorgbeleid mede vorm te geven en een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Ook krijg je toegang tot Nrgize. Dit is een platform met allerlei (deels gratis) sportieve activiteiten: van boksclinics, bootcamps tot windsurfen.

Wat breng je mee?

  • Je bent een BIG geregistreerd psychiater.
  • Je hebt affiniteit met de behandeling van ernstig psychotrauma en de daarbij veel voorkomende comorbide problematiek.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent flexibel, beschikt over veerkracht, cliëntgerichtheid, overtuigingskracht, inlevingsvermogen en zelfreflectie.
  • Je draait mee in bereikbaarheidsdiensten voor de klinieken van Arkin die goed geregeld zijn en (relatief) als weinig belastend ervaren worden.
  • Je toont respect voor de Joodse signatuur van het Sinai Centrum.

Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure

Werken bij Arkin

Het Sinai Centrum is gespecialiseerd in de behandeling van (complexe) PTSS. Door jarenlange ervaring hebben wij een diepgaande deskundigheid opgebouwd in het behandelen van psychotrauma’s die zijn veroorzaakt door vroegkinderlijk misbruik, oorlog, vervolging en ander intermenselijk geweld, bijvoorbeeld in je beroep (geüniformeerden). Het Sinai Centrum is al meer dan 50 jaar een expertisecentrum, met van oorsprong affiniteit met de Joodse doelgroep. Kernwaarden zijn zorg voor elkaar, mogen zijn wie je bent, en gastvrijheid. Het Sinai Centrum heeft locaties in Amstelveen, Amsterdam, Amersfoort en in Utrecht.

Sinai is één van de 11 specialismen van Arkin. Samen zijn we de expert op het gebied van de psychiatrie en verslavingszorg. Met elkaar maken we ons sterk voor de mentale veerkracht van onze cliënten.

Meer weten over deze vacature?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Josselin Jolen (Manager Bedrijfsvoering), telnr.:0652057727

Bedrijfsomschrijving

Arkin is een organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg in de regio's Amsterdam en Utrecht en omvat 11 specialismen. We behandelen circa 42.000 cliënten met 4.200 medewerkers. Arkin is ook een opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.De afdeling marketing en communicatie is verantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van de marketing- en communicatieplannen. En levert advies en ondersteuning aan de 12 specialismen (zorgmerken) en het corporate merk Arkin. Dit doen wij onder andere op het gebied van corporate communicatie, in- en externe communicatie, zorgcommunicatie, persvoorlichting en arbeidsmarktcommunicatie.Het team bestaat uit 5 merk adviseurs, een interne communicatieadviseur en een webredacteur. Je rapporteert aan de manager marketing en communicatie. We hebben allemaal onze eigen expertise, werken zelfstandig en ook samen aan grote projecten. Er is onwijs veel kennis in huis die we graag aan jonge talenten zoals jij overdragen. Als je gemotiveerd bent om veel te leren, dan zit je dus goed bij ons.PS. Teamborrels, wandelmeetings en lachsalvo's gaan ook hand in hand met ons team.

Gerelateerde zoekopdrachten

Psychiater AmersfoortParttime AmersfoortVast contract AmersfoortAmersfoortProvincie UtrechtPsychiaterSalaris Psychiater

Vacature opslaan

Sluit

Je notitie is succesvol opgeslagen

Voeg een notitie toe aan deze vacature

Opslaan

Sluit

Bedankt, je melding is verstuurd

Rapporteer deze vacature

Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:

Versturen

Psychiater Psychotrauma polikliniek Amersfoort | Arkin | Werkzoeken.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6561

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.